Barça

“No veig un clar favorit”

Xavi Hernández Tècnic del Barça

Tres anys després, el Barça torna a disputar uns vuitens de final de la Champions. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, té molt clar quin ha de ser l’objectiu en aquesta competició. “Hem d’anar pas a pas. Ara l’objectiu és estar als quarts de final. Estem molt il·lusionats i esperançats. És l’escenari ideal i perfecte per fer un gran partit i demostrar el que sabem.” Interrogat per si el Barça és el favorit després de la destitució de Mazzarri a 48 hores del partit, l’egarenc es va mostrar prudent: “L’eliminatòria serà molt igualada. Està al 50%. No veig un clar favorit. No està sent la millor temporada del Nàpols, i nosaltres hem estat molt irregulars. És el moment de parlar al camp.”. L’egarenc també va analitzar el canvi d’entrenador. “Veurem quina tàctica utilitzen, però el dibuix no és el més important. El que importa és que nosaltres estiguem bé.” I hi va afegir: “No tinc la sensació que ara em jugui el meu futur. Tinc una il·lusió i una motivació immensa. L’equip s’ha unit més i la reacció dels jugadors, del president i Deco ha estat molt bona.”

Xavi també va parlar sobre l’emprenyada de Frenkie De Jong, molest pel que es publica sobre ell. “L’entenc perfectament. Nosaltres no culpem la premsa dels mals resultats, però sí que és veritat que a vegades sents molta injustícia quan expliquen coses que no són veritat. Per a mi, Frenkie és un jugador capital.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)