Barça

Xavi: “Jugant així, tenim molts números de passar”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha valorat positivament el partit del seu equip, però ha lamentat no endur-se la victòria. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Sensació

“Tinc una sensació amarga perquè crec que hem pogut guanyar el partit. El teníem a les nostres mans. Hem fet moltes coses bé, hem jugat bé a excepció dels últims deu minuts de la primera part en què ens han dominat. Després del 0-1 ens ha faltat ordre i control i llavors ens han marcat. És una llàstima. Hauríem d’haver guanyat aquest partit. No és un mal resultat, però veient el partit, avui havíem de guanyar i és una pena. Hem perdonat. Jugant així tenim molts números de passar”.

El partit

“Avui hem fet un molt bon partit, en general. Estic orgullós del que hem mostrat avui a Europa. Però hi ha fases del joc en què ens precipitem i ens falta maduresa. Quan no ets capaç de sentenciar, empates un partit que hauries d’haver guanyat. Jugant d’aquesta manera guanyarem molts més partits que no pas en perdrem”.

“L’equip ha fet mèrits per guanyar, però això és la Champions: perdones en atac i et marquen. Marxo content, però amb sensació amarga”.

La imatge

“El resultat no ens dona la raó i és una llàstima. Però estic satisfet. Avui han sortit moltes de les coses que hem treballat en tot aquest temps. Ens podem sentir orgullosos de la imatge que ha donat l’equip i com ha competit. Ha estat un dels millors partits a Europa. És el camí per a competir en la tornada”.

Rendiment a casa i a fora

“Trobem a faltar el Camp Nou, és lògic. Ho sabíem des del principi. Ja vaig dir en el Gamper que era un any difícil i que ens havíem d’adaptar. No és el mateix, no ens enganyem, però no ens ha d’afectar. Imagina’t la tornada al Camp Nou. Seria diferent per a tots. Però l’afició estarà de 10, com sempre. Els necessitem. Si l’eliminatòria estava 50-50%, ara pot estar 51-49% jugant a casa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)