Barça

Laporta, Cupra i el Barça del 2029

Acord. El club i l’empresa allarguen la seva aliança fins al 2029 i el president confia que aleshores els èxits siguin de color blaugrana

Cupra continuarà sent patrocinador del Barça fins al 2029. L’acord entre totes dues parts, iniciat l’any 2019 després tenir Audi com a patrocinador, arribarà al desè aniversari després que ahir es va segellar la vinculació en un acte a la seu de Cupra a Martorell. Hi van assistir el president, Joan Laporta, i el CEO de l’empresa, Wayne Griffiths. A més, també van anar-hi alguns jugadors professionals, com Lewandowski, Jana Fernández, James Nnaji, Miquel Feixas, Domen Makuc i Matías Pascual. I és que, fins ara, Cupra era patrocinador del futbol, però ara ampliarà la vinculació a la resta d’equips professionals. També serà un dels patrocinadors del nou Espai Barça. Laporta va celebrar l’ampliació de l’aliança entre totes dues parts. “El món de l’esport i el de l’automòbil comparteixen el repte de perseguir sempre l’horitzó a la cerca dels èxits”, va dir.

En aquest acte, el màxim mandatari del club blaugrana va ser interrogat sobre quin Barça espera l’any 2029. “D’aquí a cinc anys l’estadi estarà acabat. Serà una joia arquitectònica i el millor del món. També tindrem un Palau Blaugrana espectacular. A més, veig èxits esportius. Al Barça lluitem sempre pels títols i al 2029 veig grans jugadors a l’Spotify Camp Nou donant alegries. Veig un Barça brillant i fent feliç molta gent.”

Hi haurà gira als Estats Units

Malgrat que no va atendre els mitjans que van assistir a l’acte amb Cupra, el president del Barça, Joan Laporta, va confirmar que el club blaugrana tornarà a fer la gira d’estiu als Estats Units, una fórmula que l’entitat ha utilitzat diverses vegades i que reporta ingressos importants i necessaris, sobretot si es disputa el clàssic contra el Real Madrid, tal com ha passat en els dos darrers estius i també en el del 2017. El calendari de la pròxima temporada estarà condicionat per la disputa de l’Eurocopa d’aquest estiu, que es jugarà del 14 de juny al 14 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)