Barça

Iniesta arriba als 1.000 partits com a professional

Fita rodona per a Andrés Iniesta, que ha arribat al miler de partits com a professional. Ha assolit la xifra amb l’Emirates FC, en un partit a Ajman, als Emirats Àrabs. Era el dotzè partit amb l’Emirates del jugador, que l’11 de maig farà 40 anys.

Naturalment, la gran majoria de partits d’Iniesta en el futbol professional són amb el Barça, amb 723 presències entre el filial (49) i el primer equip (674). També hi compta els 131 partits internacionals amb la selecció espanyola absoluta, i els 134 amb el Vissel Kobe. En 1.000 partits, ha fet 104 gols, ha donat 192 assistències i ha celebrat 38 títols, amb un mundial, dues eurocopes, quatre Champions i deu lligues. Sempre, sense cap expulsió.

“Assolir aquesta xifra és molt especial. Quan jugava a la pista de Fuentealbilla o a l’Albacete, el meu somni era ser futbolista, però mai hauria pogut imaginar que podria gaudir d’una carrera tan llarga i tan bonica. Em sento un privilegiat per tot el que he pogut viure i per tota l’estima que he rebut durant aquests anys”, explica Iniesta, agraït a tothom que l’ha ajudat a arribar-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)