Barça

El Barça engegarà una plataforma gratuïta d’streaming

El Barça ha presentat Barça One, una nova OTT gratuïta d’àmbit global amb la millor selecció de continguts del mercat amb temàtica Barça. Un projecte que democratitza els continguts audiovisuals del club oferint-los de franc, a escala global, com mai s’havia vist fins ara. “Conscient que el futur de l’entreteniment passa necessàriament per la cultura i la producció audiovisual, el FC Barcelona fa un pas endavant en aquest àmbit”, ha indicat el club.

Barça One, que veurà la llum durant les properes setmanes, és una evolució natural i necessària de Barça TV+ que materialitza l’aposta del Club per crear un projecte de referència en la indústria de l’entreteniment. Barça One serà una plataforma de streaming d’accés gratuït, amb publicitat, per a la qual no caldrà registre i en què també existirà, entre d’altres, una modalitat de pagament per evitar els anuncis, a la qual els socis i sòcies del FC Barcelona hi tindran accés gratuït.

Disposarà de més de 1.500 hores de vídeo, amb contingut d’arxiu produït durant l’etapa de Barça TV (partits, programes, reportatges, continguts històrics, etc.) i una nova oferta de programació amb tota l’actualitat blaugrana, a través de programes en directe, rodes de premsa i produccions originals, entre altres continguts.

Aquesta nova aposta audiovisual també suposarà per al FC Barcelona una nova via per generar ingressos a tot el món i una oportunitat per difondre la marca Barça en el context internacional.

El primer contingut exclusiu de Barça One serà “Orígens | Araujo”, un documental sobre Ronald Araujo que es presentarà als mitjans de comunicació aquest dimecres a l’Espai Texas de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)