Barça

Xavi: “El PSG? En il·lusió i ganes no ens guanyarà ningú”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha assegurat que el sorteig de Champions no ha estat el millor per a l’equip, però s’ha mostrat il·lusionat. Sobre l’Atlético, espera un partit complicat i on podrà comptar, si res no canvia, amb Ferran Torres i Marcos Alonso. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El sorteig de la Champions

“Ens ha tocat un dels rivals més difícils. Conec bé a Luis Enrique i treballa molt bé els seus equips. És un dels pitjors rivals que ens podia tocar, però tenim il·lusió i esperança de fer uns grans quarts de final. Són dos partits i amb la tornada a casa, que és positiu. A competir, a somiar i a demostrar que podem competir contra aquests rivals”.

“Potser sí que són ells els favorits. No m’agrada que diguin que ha estat un sorteig indulgent per a ells, però el paper de favorit li dono més a ells. Més enllà de la història dels dos, que tenim més Champions nosaltres, pel moment actual econòmic, amb capacitat de poder fitxar i gastar, no és la mateixa situació. Però hi ha il·lusió i ganes, en això no ens guanyarà ningú. L’equip està molt motivat i positiu. És fàcil parlar, però s’ha de parlar al camp i més en un moment decisiu de la temporada”.

“És cert que sembla que hagi tornat la il·lusió i això és positiu per al barcelonisme. Econòmicament també va anar molt bé passar a quarts, ens dona estabilitat. Feia falta la il·lusió”.

El partit de demà

“És un partit vital, com tots els que queden. Per les circumstàncies que tenim en la lliga, on tenim necessitat de punts. És un rival de nivell Champions. Van demostrar-ho l’altre dia contra l’Inter i són més forts encara a casa amb l’afició. Ens costarà, però arribem bé. Ells també, tenim un estat de confiança molt bo tots dos. Segur que serà un gran partit i tant de bo puguem sumar els tres punts. És cert que l’Atlético no perd a casa des que vam anar nosaltres la temporada passada. Això diu com de difícil és”.

Visió dels rivals sobre aquest Barça jove

“Crec que ho veuen d’una manera sorprenent. Perquè són futbolistes que sorprèn veure l’edat. Ells tenen la sensació que tenim un Barça molt jove, inexpert, però amb molt talent. Lamine, Cubarsí o Fermín eren desconeguts la temporada passada i ara marquen la diferència. Crec que Luis Enrique i l’staff veuen que tenim coses positives i negatives i que tenim un punt d’inexperiència en Champions. Però tenim il·lusió, ganes, esperança i fe. Somiem en arribar a semis i tant de bo surtin dos partits excel·lents”.

João Félix

“És un partit fet a mida per als grans jugadors i per a l’equip. Jugar contra l’Atlético implica demostrar personalitat. En el cas de João, va fer un gran partit en la primera volta i demà ha de ser important. És un escenari per mostrar la millor cara per guanyar els tres punts”.

Cubarsí

“Mereix anar a la selecció i estem contents per ell. Destaco la valentia de Luis de la Fuente per apostar per jugadors com ell i Lamine. Repetir un cas Pedri amb jocs i Eurocopa? Esperem que no. No podem posar-nos en un escenari negatiu, però no puc dir res perquè no decideixo jo. Qudea molt”.

Qui arrib amillor?

“Anímicament arribem molt bé els dos perquè l’estat de confiança puja després de passar a quarts. Ells venen d’una guerra física important amb la pròrroga. Han tingut un dia menys per descansar, però veurem què fa demà el Cholo, si dona descans o no. La nostra idea i la nostra mentalitat no canviarà”.

Memphis

“Quan està inspirat i motivat pot fer el que va fer l’altre dia. Ja ens va crear problemes en la primera volta i demà tindrà minuts, sobretot després de veure el rendiment contra l’Inter”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)