Barça

El Barça proposa allargar les obres fins a mitjanit

L’objectiu és accelerar les obres, i l’Ajuntament busca consens amb les parts implicades

El Barça ha proposat allargar els treballs al Camp Nou quatre hores més, des de les vuit del vespre fins a mitjanit, amb l’objectiu d’accelerar les obres per tenir a punt l’estadi. Ho ha confirmat l’agència ACN, a partir d’una informació publicada per La Vanguardia.

Actualment, els treballs que s’hi fan de dilluns a divendres duren fins a les vuit del vespre i el que planteja la proposta sobre la taula és allargar aquest horari de feina fins a la mitjanit per disposar, així, de quatre hores més diàries per treballar. Durant aquestes hores addicionals les tasques serien interiors o silencioses.

D’acord amb fonts municipals recollides per ACN, encara no hi ha res autoritzat i l’Ajuntament està parlant amb totes les parts implicades per aconseguir el màxim consens sobre les actuacions relacionades amb les obres al Camp Nou.

Les mateixes fonts indiquen que properament es convocarà la comissió de seguiment, de la qual formen part el Districte de les Corts, el FC Barcelona i les associacions de veïns i veïnes dels entorns del Camp Nou, per estudiar la proposta final una vegada estigui consensuada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)