Barça

L’última parada, superada

Els internacionals culers tanquen l’aturada FIFA, la darrera del curs enmig de la competició de clubs, sense contratemps pel que fa a lesions

D’entre tots, llueixen Lamine Yamal, que s’exhibeix al Santiago Bernabéu, d’on marxa ovacionat, i Lewandowski, que aconsegueix el bitllet per a l’Eurocopa

Punt final a l’última aturada internacional que queda enmig de la competició de clubs. Fins a final de curs, ja no n’hi haurà més, i el Barça respira. Perquè els onze internacionals que són fora des de la setmana passada tornaran sans i estalvis en l’aspecte físic, després de dos partits disputats amb les seves respectives seleccions. El més castigat, ben segur, és Robert Lewandowski, l’únic que ha competit de veritat, ja que ha jugat la repesca per ser a l’Eurocopa. L’ariet blaugrana tornarà content, ja que Polònia va segellar el bitllet ahir contra Gal·les (0-0) en un duel que va decidir-se en els penals.

L’amistós al Bernabéu

Amb Lewy, l’altre blaugrana que no va jugar un amistós va ser Fermín. El migcampista va estar present (87 minuts) en el triomf (1-0) del combinat estatal sub 21 contra Bèlgica, en un duel de la fase de classificació per a l’Eurocopa. La resta, amistosos. El més destacat va ser l’Espanya-Brasil disputat al Santiago Bernabéu. En aquest sentit, l’amistós, de caire reivindicatiu contra el racisme, va resoldre’s amb empat (3-3). Van jugar els culers Cubarsí (9 minuts), Raphinha (45’) i Lamine Yamal (90’), que va exhibir-se provocant un penal i fent multitud d’eslàloms. Rellevat en el temps afegit, va ser ovacionat al feu de l’etern rival. En altres partits, João Félix (90’) i Cancelo (88’) van participar contra Eslovènia, en la que va ser la primera derrota (2-0) de Robert Martínez a la banqueta de Portugal. Ter Stegen (90’) i Gündogan (59’) sí que van guanyar (2-1), amb Alemanya, els Països Baixos, com Kounde (79’), que amb França també va vèncer (3-2) Xile.

Finalment, Ronald Araujo, alliberat dilluns de jugar amb l’Uruguai, va descansar i va completar una aturada sense cap minut disputat. S’espera que Xavi pugui comptar amb tots a partir de demà.

CUBARSÍ
Espanya- Colòmbia (0-1)
7 minuts
Espanya- Brasil (3-3)
9 minuts
LAMINE YAMAL
Espanya- Colòmbia (0-1)
18 minuts
Espanya- Brasil (3-3)
90 minuts
CANCELO
Portugal- Suècia (5-2)
0 minuts
Eslovènia- Portugal (2-0)
88 minuts
JOÃO FÉLIX
Portugal- Suècia (5-2)
0 minuts
Eslovènia- Portugal (2-0)
90 minuts
ARAUJO
Euskadi- Uruguai (1-1)
0 minuts
Costa d’Ivori- Uruguai (2-1)
0 minuts
KOUNDE
França-Alemanya (0-2)
61 minuts
França-Xile (3-2)
79 minuts
GÜNDOGAN
França-Alemanya (0-2)
72 minuts
Alemanya-P. Baixos (X-X)
59 minuts
TER STEGEN
França-Alemanya (0-2)
90 minuts
Alemanya-P. Baixos (2-1)
90 minuts
RAPHINHA
Anglaterra-Brasil (0-1)
78 minuts
Espanya-Brasil (3-3)
45 minuts
FERMÍN
Espanya- Eslovàquia (0-2)
45 minuts
Partit corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa sub 21 del 2025:
Espanya- Bèlgica (1-0)
87 minuts
LEWY
Partits de repesca (semifinals i final) de l’Eurocopa del 2024:
Polònia- Estònia (5-1)
90 minuts (1 assistència)
Gal·les- Polònia (0-0, 4-5 als penals)
120 minuts

Marc Guiu i Héctor Fort, també amb compromisos

Els dos juvenils, en la pràctica dos més de la plantilla que dirigeix Xavi Hernández, també han tingut compromisos internacionals aquests dies. Juntament amb el també blaugrana Sergi Domínguez, han estat disputant la fase Elit amb la selecció espanyola sub 19. Ahir van disputar l’últim dels tres enfrontaments que han jugat, i guanyant (1-2) Àustria el combinat estatal va segellar el bitllet per a l’europeu. En total, Marc Guiu ha acumulat 116 minuts i Héctor Fort, 225.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)