Barça

Lewandowski torna amb una gran alegria

Eurocopa. Polònia, capitanejada per l’ariet del Barça, segella el bitllet per al torneig continental contra Gal·les

Robert Lewandowski disfruta. La seva Polònia, la selecció de la qual és referent i capità, jugarà l’Eurocopa d’Alemanya aquest estiu, després d’imposar-se a Gal·les en els penals (4-5) en una final de repesca que, després de 120 minuts de joc, va acabar sense gols (0-0).

Ahir, a Cardiff, el combinat que entrena Michal Probierz va haver de serrar les dents, ja que va tenir moments de patiment en un enfrontament plantejat perquè hi passés poca cosa. L’equip polonès ho va aconseguir, tret d’algun ensurt, com un gol anul·lat a Ben Davies just abans del descans, per un fora de joc mil·limètric, o una rematada de cap, de Kieffer Moore, que Wojciech Szczesny va neutralitzar amb una gran aturada. El porter del Juventus, de fet, va acabar sent l’heroi, en la tanda de penals, aturant el definitiu a Daniel James. Lewandowski, per la seva part, que va marcar la seva pena màxima –la primera de la tanda– va fer ben poc en atac per a una Polònia que no va xutar a porteria en tot l’enfrontament. Sigui com sigui, l’ariet del Barça, que va camí dels 36 anys, disputarà el torneig de seleccions continental.

Ucraïna i Geòrgia, també

Hi havia dues places més en joc per a l’Eurocopa, i van ser per a Ucraïna i Gèorgia. Els ucraïnesos, amb els gironins Artem Dovbyk i Viktor Tsygankov, van imposar-se a Islàndia (2-1). Influència destacada va tenir el migcampista, que va rebre l’alta mèdica al matí i va ser titular tot el partit. Tsygankov va respondre anotant el gol de l’empat (54’) i iniciant la jugada del segon gol, obra de Mijailo Mudryk (84’).

L’últim lloc amb rumb per a Alemanya se’l va quedar Geòrgia. Festa grossa la que es va viure a l’estadi Borís Paichadze de Tbilisi. I és que el combinat georgià jugarà per primera vegada en la història un gran torneig de seleccions. El grup entrenat per Willy Sagnol i liderat sobre la gespa per Khvicha Kvaratskhelia va classificar-se per a l’Eurocopa després de superar Grècia (0-0, 4-2) en un enfrontament que va decidir-se en la tanda de penals.

ELS TRES LLOCS

Polònia, Ucraïna i Geòrgia van aconseguir ahir les últimes places per a l’Eurocopa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)