Barça

El retorn a la feina

Barça. L’equip culer s’entrena, després de dos dies de descans, amb el PSG al cap. Una novetat: policia a fora de la ciutat esportiva per controlar la sortida dels jugadors

El Barça ja prepara, posant-hi els cinc sentits, l’anada de quarts de final de la Champions League que l’enfrontarà dimecres vinent al PSG al Parc dels Prínceps. Passats dos dies de festa –el grup va fer sessió de recuperació diumenge, després de guanyar (1-0) Las Palmas dissabte, i va descansar dilluns i dimarts–, i amb la pilota de la competició, el conjunt que orienta Xavi Hernández va tornar a la feina a la ciutat esportiva Joan Gamper en la que serà una setmana atípica, sense competició, ja que a causa de la final de copa que es diputa dissabte (22 h) entre el Mallorca i l’Athletic, la lliga queda aturada. D’aquesta manera, l’equip culer disposarà de temps per preparar la transcendental cita en què segueix en l’aire la presència de Pedri i Frenkie de Jong, que continuen exercitant-se al marge. Andreas Christensen, l’altre lesionat, a banda de Gavi i Alejandro Balde –per als quals ja ha finalitzat la temporada–, sí que estarà a punt segur.

Mesures a la sortida

A la sortida de la ciutat esportiva s’hi van apropar ahir dos cotxes de la policia local de Sant Despí. La seva missió no era cap altra que controlar la sortida dels futbolistes blaugrana de les instal·lacions. I és que en els últims temps diversos jugadors han tingut problemes amb alguns aficionats, que acostumen a ser reincidents, que els esperen a fora a l’acabament de l’entrenament i els empipen. El darrer incident protagonitzat entre Iñigo Martínez i un adolescent, a qui el central del Barça va recriminar que l’insultés, va fer encendre les alarmes. És un tema que preocupa al club culer, que alhora no pot fer res ja que aquestes situacions es produeixen a la via pública. Ahir, amb la presència policial, no hi va haver cap problema.

Xavi, nou ambaixador de la fundació

Xavi Hernández va ser nomenat ahir ambaixador de la Fundació del Barça, en un acte amb el president del club, Joan Laporta, i la directora general de la fundació, la doctora Marta Segú. “És un honor i una gran satisfacció. Estem en una posició privilegiada per ajudar la gent més necessitada. Ho hem de fer”, va dir el tècnic culer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)