Barça

Inquietud amb Graham Hansen

Barça. L’atacant, que estava concentrada amb la selecció noruega, torna cap a Barcelona amb una lesió muscular a la cuixa dreta. L’anada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea és d’aquí a 16 dies

Amb la lliga encarrilada i la final de copa contra la Real Sociedad més aviat lluny –el 18 de maig– l’objectiu més immediat del Barça femení és avançar en la Champions League. La pròxima estació són les semifinals i hi espera el Chelsea, amb l’anada de l’eliminatòria el 20 d’abril (13.30 h) a l’estadi Lluís Companys. L’equip entrenat per Jonatan Giráldez hi arriba bé, encadena nou victòries i, de fet, ha guanyat tots els partits del curs, menys dos, en què ha empatat, és a dir, no coneix la derrota aquesta temporada. Tot i això, ahir va rebre una notícia que genera inquietud: la lesió de Caroline Graham Hansen. L’atacant, que estava concentrada amb la selecció de Noruega, va haver-se’n de tornar cap a Barcelona a causa d’un dolor muscular a la cuixa dreta.

La influència de Graham Hansen en el conjunt culer és descomunal i les dades ho corroboren, ja que ha fet 26 gols i ha donat 25 assistències aquesta temporada. Seria una absència molt sensible. No obstant això, a Noruega són optimistes. “Sembla que és una lesió que no serà llarga, i esperem que Caroline pugui jugar el proper partit que té amb el Barça”, va explicar la seleccionadora Gemma Grainger. “És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat”, va limitar-se a dir el Barça en el comunicat en què va confirmar el contratemps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)