Barça

“No tinc ganes d’acabar el curs, tinc ganes d’acabar segon”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández només pensa en l’Almeria. En la prèvia va intentar centrar-s’hi i va despatxar les diverses preguntes que se li van fer en relació amb el futur mercat de fitxatges amb la mateixa fórmula. “No és moment de comentar això”, va insistir l’entrenador, encara que sí que va deixar anar alguna píndola. “L’objectiu és canviar; millorar i incorporar gent. Si no, ens quedem igual. Les coses que no hem fet bé s’han de canviar”, va etzibar el tècnic, que també va deixar clar que per moure’s en el mercat depenen de com queda el fair play. “La situació econòmica ens marcarà la planificació esportiva”, va dir. “El culer ha d’entendre que la situació és complicada. Fa 25 anys, arribava l’entrenador i li portaven qui volia. Ara no és així. No estem en les mateixes condicions que els altres clubs amb situacions de fair play avantatjoses o situacions econòmiques millors que la nostra”, va explicar. “Nosaltres ens ajustarem a això. No vol dir que no vulguem competir pels títols, però aquesta és la situació del Barça ara mateix. Necessitem estabilitat, temps i intentarem fer coses bones per competir”, va manifestar.

Sobre el duel d’avui al Power Horse Stadium, el preparador va asseverar que no és un partit fàcil. “L’Almeria mereixia molts més punts dels que ha fet. I ara, per desgràcia per a ells perquè han baixat, s’han alliberat”, va assenyalar. “No tenen res a perdre i tenen jugadors de nivell”, va expressar.

Finalment, qüestionat sobre si té ganes d’acabar la temporada, Xavi va ser categòric: “No. Tinc ganes de quedar segon. Tinc l’objectiu intacte. D’això, tinc ganes. Estic bé i pensant en el partit contra l’Almeria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)