Europeu

Surís recupera tots els efectius abans de viatjar a Gernika

Bàsquet. Lliga Femenina. María Conde ja es va entrenar ahir i Shante Evans s’incorpora avui, amb molts minuts a les cames

Avui l’Spar Citylift Girona prepararà el partit de diumenge a Gernika amb tota la plantilla després d’haver recuperat Shante Evans, que dimecres va jugar 33 minuts en el triomf d’Eslovènia contra Romania (78-70). María Conde ja va participar en la sessió d’ahir perquè Espanya va jugar dimarts contra Bulgària en un partit plàcid (95-57) en el qual la madrilenya va aportar 7 punts en menys de 6 minuts. Tant Eslovènia com Espanya lideren els seus grups (4-0) i tenen la classificació a la butxaca.

Totes dues internacionals han tornat senceres, si bé Evans (70 minuts en dos partits) acumula cansament, ja que és la referència interior d’Eslovènia. Contra Romania va brillar, amb 16 punts (6/9 de 2 i 4/7 tirs lliures), 6 rebots, 2 assistències i 2 recuperacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)