Mundial

Espanya jugarà els quarts de final contra el Canadà

Bàsquet. Ha tingut més problemes dels esperats per superar el Senegal malgrat el marcador final (63-48)

Sense brillar i amb més dificultats de les esperades, la selecció espanyola femenina de bàsquet s’ha classificat per als quarts de final del mundial de Tenerife en vèncer el Senegal per 63 a 48. L’equip africà ha dominat el primer quart del partit gràcies a la seva efectivitat des de la línia exterior. A l’equip espanyol li ha costat tancar el rebot, per bé que en el segon temps ha recuperat el domini i el partit ha arribat al descans amb empat a 34. En els primers minuts de la represa, Espanya ha pressionat el seu rival i ha arribat a dominar de 9 punts (45-36, 25’). Les senegaleses no han trobat recursos per anotar –6 punts en tot el quart–, tot i que l’equip espanyol s’ha encallat en els últims minuts.

El Senegal ha continuat en crisi amb l’inici de l’últim quart, Marta Xargay ha assolit el primer avantatge de deu punts, una renda que l’equip espanyol ha gestionat amb comoditat fins a certificar la victòria i classificar-se per als quarts de final, que jugarà demà contra el Canadà.