Mundial

Espanya perd contra Austràlia (66-72) i demà jugarà pel bronze

Bàsquet. L’actuació de Cambage (33 punts i 15 rebots) ha desequilibrat una semifinal molt igualada i plena d’alternatives

Ho ha tingut a prop, però finalment Espanya no disputarà demà la final del mundial de bàsquet femení. L’equip de Lucas Mondelo ha acabat cedint contra Austràlia (66-72), que ha tingut en Liz Cambage la seva boia i una jugadora determinant en el desenllaç del partit. La pivot ha acabat amb 33 punts i 15 rebots.

Tot i el mal inici (6-21, 7’), la selecció espanyola ha sabut refer-se a partir de l’aparició a pista d’Ouviña i Queralt Casas. Amb molta activitat defensiva i el canell de Torrens, ha llimat la diferència i fins i tot ha anat als vestidors a mitjans per davant (35-34). El partit ha tingut anades i vingudes, amb alternatives en el marcador, però a la recta final, Austràlia hi ha arribat millor i un 0-8 en dos minuts, amb Cambage un altre cop fent mal a la pintura –del 64-61 (36’) al 64-69 (38’)–, ha estat definitiu. Astou Ndour ha estat la millor d’Espanya amb 17 punts. L’equip lluitarà demà pel bronze amb Bèlgica. La final la jugaran Austràlia i els Estats Units, que s’ha imposat en l’altra semifinal (77-93).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)