Més bàsquet

El Sant Adrià encadena la tercera derrota

Lliga Femenina. L’equip de Gloria Estopa va ser superat amb claredat per l’IDK Gipuzkoa, que va decidir en la primera part

ST. ADRIÀ 60 IDK GIPUZKOA 73

SNATT’S SANT ADRIÀ:Laura Peña (5), Hailey Marnell (13), Maria Steen (4), Mariam Alou (13) i Imani Iona (0) -cinc-; Helena López (4), Aina Ayuso (16), Nora Galve (0) i Minata Keita (5). 18/54 tirs de 2. 4/13 tirs de 3. 12/18 tirs lliures. 38 valoració.IDK GIPUZKOA:Lyndra Shajuan (20), Oumoul Khairy (12), Iulene Olabarria (3), Ellen Adina (8) i Iva Brkic (11) -cinc-; Sara Iparraguirre (6), Maria Eraunce (3), Lara González (0), Onintza Aduriz (8) i Vionise Arons (2). 28/53 tirs de 2. 2/14 tirs de 3. 11/18 tirs lliures. 65 valoració.PARCIALS:14-19, 16-23 (30-42), 13-15 (43-57) i 17-16 (60-73).

De nou, derrota del femení Snatt’s Sant Adrià, la tercera en les tres primeres jornades de lliga per al conjunt adrianenc. Aquesta vegada, les jugadores que entrena Gloria Estopa van caure al Marina Besós, contra un rival, l’IDK Gipuzkoa, que va demostrar per què encara no coneix la derrota. L’equip basc va dominar el partit des del principi i va edificar el seu triomf en els dos primers quarts. De fet, es va arribar al descans amb un eloqüent 30-42 que no feia presagiar res de bo per a les catalanes. En la segona part, tot i que el parcial va ser molt més ajustat, la victòria va ser per a les visitants.