FCBQ

All-Star al Nou Congost

Copa Catalunya. Manresa, que viu una bogeria amb el Baxi a l’ACB, serà el centre del bàsquet català el cap de setmana amb el millor de la Copa

El Nou Congost de Manresa, que està vivint aquest curs una bogeria amb el Baxi Manresa, es convertirà aquest cap de setmana amb la capital del bàsquet català amb totes les mirades posades al Bages, al cor de Catalunya, amb la celebració de l’All Star de la Copa Catalunya. Ahir es va fer la presentació de la festa de la Copa amb la presència de l’alcalde de Manresa Valentí Junyent, un enamorat de l’esport de la cistella, el president de la FCBQ Joan Fa, el director del consell català de l’Esport Toni Reig i el conseller delegat de la Xarxa de Comunicació Local Francesc Pena que un any aposten per fer la retransmissió de l’All Star per les televisions de proximitat i per streaming a través de la plataforma Xala.

Espectacle garantit

El dissabte a les 18 hores hi haurà el partit masculí entre les estrelles del grup 1 i 2 de la Copa Catalunya escollits pels mateixos tècnics i jugadors i també hi haurà el concurs d’esmaixades. Diumenge, a la mateixa hora serà el torn de les noies amb concurs de triples inclós.

Ferran Aril agafarà el relleu a Joan Fa

Ho va anunciar el mateix Joan Fa en la presentació de l’All-Star. Fa, que va ser reelegit el 26 de novembre del 2016 no esgotarà doncs el seu mandat i li passarà el relleu a Ferran Aril, president de la Territorial de Lleida i vicepresident actual de la junta de l’actual president Joan Fa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)