FCBQ

El Quart busca la seva tercera lliga catalana

Bàsquet. EBA. Campió el curs passat i el 2014/15, jugarà la primera semifinal amb el Castelldefels (17 h). La final serà demà a la tarda

El poliesportiu Les Comes d’Igualada serà avui i demà el marc de la final a quatre de la lliga catalana EBA, en la qual el Quart aspira a revalidar el títol que va guanyar el 2018 quan en va ser l’amfitrió –va derrotar el Mollet 81-72 en la final–. Segon a la lliga amb 11-4, contra l’Igualada (10-5) els de Carles Ribot jugaran aquesta tarda (17 h) la primera semifinal amb el Castelldefels, vuitè de l’altre grup català d’EBA amb 7-8. L’Igualada i el Sant Adrià jugaran l’altra després (19 h) i el títol es decidirà demà (17.30 h).

“Amb una mica d’alts i baixos després d’un bon començament de lliga. L’any passat veníem amb una dinàmica desastrosa a la lliga i el cap de setmana vam mostrar una altra cara. Depèn molt de com comencis”, diu el tècnic del Quart sobre com arriba el seu equip a aquesta fase final, en la qual el club aspira a guanyar el seu tercer títol (el primer va ser el 2014/15).

“Crec que no perquè només cal veure el nivell que estan mostrant els altres equips. Els dos grups d’EBA s’estan mostrant molt competitius i partint d’aquesta premissa espero unes semifinals que es decideixin per petits detalls”, diu Ribot sobre si la condició de campió li dona un avantatge respecte dels altres equips. Sobre la semifinal, pronostica: “Molt dura perquè el Castelldefels defensa molt agressivament, haurem d’estar atents a jugadors i ja veurem quin tipus de partit podem plantejar i si podem desenvolupar el nostre joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)