Mundial

Els tres últims bitllets per a la Xina, avui

Bàsquet. Mundial 2019. Montenegro, Letònia, Puerto Rico, Uruguai i República Dominicana són els cinc aspirants a classificar-se per la cita d’aquest estiu

La jornada d’avui completarà el cartell de 32 equips que participaran aquest estiu, del 31 d’agost al 15 de setembre, en la copa del món de bàsquet, que es jugarà a la Xina.

A hores d’ara, tan sols hi ha tres places disponibles, una a Europa i dues a Amèrica. Montenegro obtindrà el seu bitllet al Vell Continent si supera avui a Letònia o hi perd de fins a 8 punts. Els bàltics, per la seva part, necessiten vèncer de 9 o més punts per treure el cap en la cita. A Amèrica, Puerto Rico, Uruguai i la República Dominicana es disputaran dues places amb la particularitat que tots depenen d’ells per fer-ho. Puerto Rico i Uruguai s’enfronten entre ells, la República Dominicana rep el Brasil, que ja està classificat.

Ahir diumenge, van ser set les seleccions que van certificar el seu passi a la copa del món. Es tracta de Sèrbia (actual subcampió), Rússia, Japó, Jordània, Iran, Filipines i Costa d’Ivori.

Aquest és el llistat de seleccions classificades:

* Europa (11) : República Txeca, França, Alemanya, Grècia, Itàlia, Lituània, Polònia, Rússia, Espanya, Sèrbia i Turquia.

*Amèrica (5): Argentina, Brasil, Canadà, Estats Units i Veneçuela

*Àsia (8): Austràlia, Iran, Japó, Jordània, Corea, Nova Zelanda, Filipines i Xina (amfitrió)

*Àfrica (5): Angola, Costa d’Ivori, Nigèria, Senegal i Tunísia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)