FEB

Un gran inici els serveix per recuperar la segona posició

Bàsquet. EBA. Els homes de Carles Ribot s’imposen al Valls per la via ràpida

QUART 70 VALLS 50

CB QUART-GERMANS CRUZ:Masllorens, Roger (9), Bataller (6), Coderch (2), Èric Jiménez (14) –cinc inicial–, Edu Jiménez (3), Lluc Mora (13), Mois (2), Artacho (2) i Dos Santos (17). 25/48 de 2. 3/19 triples (Èric Jiménez, Lluc Mora i Edu Jiménez), 11/14 tirs lliures, 33 rebots (8 Artacho) i 72 de valoració (21 Dos Santos).CB VALLS NUTRION:Llagostera (8), Fontanet (3), Besora (5), Alba (10, Edwards (6) –cinc inicial–, Boada (9), Andreu (2), Navarro, Miguel (2), Barberà i Solé (5). 15/33 de 2, 2/21 triples (Boada i Besora), 14/22 tirs lliures, 35 rebots (9 Alba) i 33 de valoració (18 Alba).PARCIALS:19-10, 24, 11, 21-11, 6-18.ÀRBITRES:Arnau Puig i Javier Romero.PÚBLIC:Unes 250 persones al pavelló municipal de Quart.

El Quart es va trobar amb l’oportunitat de recuperar la segona posició aquesta setmana gràcies a la derrota de l’Igualada i, de pas, refer-se de la decepció de la setmana passada. L’equip de Carles Ribot no va desaprofitar l’ocasió i, des de l’inici del partit, es va notar que els locals volien el triomf. Amb intensitat i una gran defensa, el Quart no va donar cap opció al Valls, que es va veure superat pels ràpids contraatacs i l’efectivitat interior dels gironins. Tot i un mal darrer quart, el triomf no es va escapar.