ACB

Faltaran actors principals

Bàsquet. ACB. El Joventut i el Baxi Manresa, rivals directes, es juguen més de mig ‘play-off’ amb Toolson KO, Fisher lesionat i Todorovic tocat

El Palau Olímpic viurà aquest migdia (12.30 h) el derbi català amb més transcendència dels últims anys entre el Divina Joventut i el Baxi Manresa. Els dos equips es juguen les seves possibilitats de play-off. Els verd-i-negres, després de la patinada contra l’UCAM Múrcia, no poden fallar. La Penya és conscient que una victòria tindria un valor triple perquè seria un triomf més, contra un rival directe, i li guanyaria el basket average –66-67 al Nou Congost en la primera volta. Una victòria dels de Joan Peñarroya li donaria més de mig bitllet per al play-off dues jornades abans del final.

Toolson, a l’hospital

El nord-americà, si no hi ha cap miracle d’última hora, no jugarà avui a Badalona després de passar-se la nit de divendres a l’hospital amb molt dolor a l’esquena. Pel Joventut Marko Todorovic es va fer una revinclada al genoll que no li va permetre acabar el matx contra el Múrcia però, tot i que ahir no es va entrenar, sembla que estarà a disposició de Carles Duran. Qui també està lesionat és l’ex-Penya Corey Fisher, que s’ha perdut els últims partits. A la Penya, li queda jugar contra el Manresa, anar a Vitòria i rebre l’Estudiantes. Als manresans, rebre el Fuenlabrada i anar a Saragossa.

El Barça no pot fallar

A la Bombonera d’Andorra el Barça intentarà no perdre el rastre del Madrid en el lideratge de l’ACB. Els blancs no van fallar ahir al Príncipe Felipe de Saragossa i treuen dues victòries de diferència als de Pesic. El Barça, encara sense Ante Tomic, toparà amb un MoraBanc que després de guanyar a Manresa manté les possibilitats de play-off.

LA PRÈVIA

18 equips
sense propera
Tots els equips tenen problemes però nosaltres n’estem tenint molts més
Joan Peñarroya
Hem d’estar pendents de fer bé les nostres coses, el Manresa és dur i està en confiança
Carles Duran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)