ACB

Gran reacció i càstig a Seraphin

Bàsquet. El Barça, que perdia de 16 punts, troba en Heurtel el motor i remunta a base de defensa i triples

El Barça Lassa continua enganxat a les opcions d’acabar líder de la lliga regular després d’una gran reacció a Andorra quan pitjor ho estava passant. Thomas Heurtel es va carregar l’equip a les espatlles amb una exhibició de talent ofensiu quan més el necessitava el seu equip per acabar de culminar una remuntada treballadíssima des de la defensa. Dos triples d’Oriola, dos més de Ribas i dos més de Hanga van acabar d’enfonsar la resistència d’un equip andorrà a qui el play-off és quasi un miratge. El Barça, que els queda el Guipúscoa i anar a Obradoiro, esperarà que Madrid i Baskonia punxin.

El matx va començar sense Tomic i abans del primer quart, amb un Barça tou en defensa i perdent 29-16 Pesic va discutir amb Seraphin i el va enviar al vestidor veient-ho tothom. Ja no va tornar i caldrà veure quines conseqüències. Pustovy, que va ser titular, va haver d’assumir més protagonisme i Oriola jugar de cinc. Al descans els andorrans havien anotat 49 punts castigant la permissivitat i poca intensitat blaugrana.

Però al segon temps, quan pitjor ho estava passant el Barça (57-48) va reaccionar l’equip blaugrana de la mà d’Heurtel que va fer una exhibició de lideratge. Ell, juntament amb dos triples d’Oriola, van posar el Barça per davant (58-59). La reacció va continuar amb dos triples de Ribas (59-64) i després d’un parcial de 2-16. Al tram final els blaugrana van augmentar el nivell defensiu, el MoraBanc va començar a fallar tot el què havia anotat a la primera part i Hanga, amb dos triples (70-80), va sentenciar. Els andorrans van fer una darrera estirada amb un 7-0 (77-80) però va ser insuficient.

LES DADES

2:12
minuts
ha estat a pista Seraphin abans de ser castigat per Pesic i enviar-lo al vestidor
15/23
triples
va fer el Barça, un 65% d’encert. Aquest curs està tenint un percentatge del 41%, el millor de l’ACB
19
victòries
va aconseguir el curs passat el MoraBanc. Aquest curs com a màxim en pot sumar 17

ELS VESTIDORS

Hem imposat la nostra defensa al segon temps
Svetislav Pesic
Des de l’arribada de Seraphin tothom està pendent d’ajudar-lo i no està content. Doncs l’assec i que pensi. S’ha castigat a si mateix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)