FEB

El Cadí fitxa Lucila Pascua per al debut europeu

Bàsquet. Lliga femenina. La pivot vallesana (1,95 m, 1983) disputarà la seva divuitena temporada a la màxima categoria, de la qual n’és la segona en el rànquing històric de rebots

Lucila Pascua (Sabadell, 1983) és la darrera incorporació que ha fet oficial el Cadí la Seu, que per al seu debut en la competició continental aquest proper curs fitxa una jugadora amb experiència per completar el seu joc interior a la posició de cinc (1,95 m).

Formada al Segle XXI (1999-2001) la seva primera experiència a la lliga femenina va ser amb el Mann Filter Saragossa, ciutat en la qual hi ha jugat en tres etapes diferents. Lleó, Salamanca, Conca i Gernika, el seu darrer equip a la lliga, són les altes ciutats en les que ha jugat Pascua, que aquest curs complirà la seva divuitena temporada a la màxima categoria.

La pivot internacional va jugar també a Croàcia (Novi Zagreb) i Hongria (Pecsi), el curs 2013-14 i després de dos anys a l’Avenida.

Pascua, la segona en el rànquing històric de rebots a la lliga només superada per Erika De Souza, va fer aquest darrer exercici a Gernika 2,7 punts i 3,9 rebots i 5,5 de valoració en 14 minuts per partit. de mitjana en lliga regular.

“És una jugadora físicament imponent i amb molta experiència a la lliga. Ens coneix i la coneixem. Representa la setena nacional pel projecte d’aquesta temporada i això sempre és motiu d’orgull per un club com el nostre” diu Bernat Canut, molt content amb la incorporació d’una peça que aportarà molta experiència a l’equip, també a nivell europeu –les dues darreres temporades ha jugat l’Eurocopa i abans havia disputat també l’Eurolliga.

Lucila Pascua és la desena fitxa del Cadí, juntament amb Yurena Díaz, Laura Peña, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri, Elin Gustavsson, Georgina Bahí, Jovana Nogic, i Tinara Moore; la meitat de les quals són catalanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)