FEB

Arriba el primer reforç

Lliga femenina 2. Laura Méndez és la primera incorporació del Citylift GEiEG Uni per al debut de l’equip en la segona categoria estatal

Laura Méndez (1,75 m, 2001) és el primer fitxatge del Citylift GEiEG Uni per al seu primer projecte en la lliga femenina 2. És una base que ha jugat 10 anys al Cerdanyola. A LF2 en set partits (l’equip va baixar amb 0-26 de balanç) va acreditar 5,4 punts, 1 rebot i 3 de valoració, i amb el júnior va disputar l’estatal després de liderar el seu equip en el partit pel tercer lloc en el campionat de Catalunya, el decisiu, amb 20 punts, 10 rebots, 14 assistències i 42 punts de valoració.

Méndez és la segona jugadora de l’equip de Joan Pau Torralba confirmada per al curs 2019/20, un cop anunciada la renovació de la capitana de l’equip Vane González. El tècnic en destaca “el ritme i direcció de partit” i hi afegeix: “Encaixarà bé en el nostre estil de joc.” Méndez va coincidir amb Júlia Soler en l’últim europeu sub-18.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)