FEB

El Cadí defineix la seva pretemporada

Bàsquet. El primer amistós del Sedis serà el 8 de setembre a casa, amb el Mann Filter de la lliga femenina

El Cadí la Seu ja té planificada la preparació del seu primer curs a Europa. El Sedis començarà a entrenar-se la darrera setmana d’aquest mes d’agost i, el primer amistós, el jugarà a casa amb el Mann Filter de la lliga femenina, el 8 de setembre. Serà el primer dels dos partits que jugarà abans de la final de la lliga catalana, que aquest any és el 15 de setembre al Palau d’Esports. El segon durà l’equip de Bernat Canut a Tolosa, l’endemà de la Diada.

El duel amistós amb el Mann Filter té una segona entrega, el 18 de setembre a Saragossa en la setmana prèvia a l’inici de lliga, que el Cadí tancarà el 22 de setembre a Mollerussa contra el València, amb qui va compartir l’etiqueta d’equip revelació el curs passat i que s’ha reforçat a consciència, també, per al debut a l’Eurocopa.

El Sedis té el primer partit de lliga, a Saragossa en el marc de l’Open Day contra l’Ensino el 28 de setembre. El debut en la competició europea és el 16 d’octubre a Landes, després d’haver rebut l’Avenida al Palau d’Esports el cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)