Europeu

Itàlia, el rival als quarts de final de l’equip d’Èric Surís

Bàsquet. Espanya sub-20 va guanyar 86-55 Bielorússia

La selecció espanyola sub-20 és als quarts de final de l’europeu femení, la competició que ha guanyat en set de les últimes vuit edicions i que es disputa fins diumenge a Klatovy (República Txeca). L’equip que dirigeix Èric Surís –és l’estrena del gironí amb una selecció FEB– suma quatre triomfs en quatre partits i després de complir el tràmit contra Bielorússia juga contra Itàlia (18 h), que va superar 59-64 l’amfitriona del torneig.

Un triple a 3:23 per tancar el primer quart va ser la primera cistella en joc de Bielorússia, quan Espanya ja tenia enllestida la classificació (20-3). Un segon triple bielorús, una acció en l’últim segon del primer quart (26-12) i una altra a l’inici del segon (26-14) van ajustar la diferència en el marcador, que l’equip d’Èric Surís va mantenir sempre per sobre de la barrera psicològica i que, amb un 9-3 després del descans, va tornar a enfilar-se per sobre de la vintena (58-35) i dels 30 a l’inici de l’últim (72-41). Onze de les dotze jugadores que Èric Surís va fer jugar van anotar –la júnior Laura Méndez, fitxatge del Citylift GEiEG Uni, va anotar un triple (1/1) en 23:29– i sis van anotar 8 punts com a mínim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)