Mundial

Espanya supera Polònia (90-78) i ja és a semifinals

ACB. Argentina ha eliminat Sèrbia i demà juguen Austràlia-República Txeca i Estats Units-França

Espanya, amb Ricky Rubio estel·lar (19 punts, 5 rebots i 9 assistències) i Rudy Fernández imparable (5/5 triples), s’ha desfet de Polònia (90-78) i ja té el bitllet per a semifinals on jugarà contra el guanyador de l’Austràlia-República Txeca que juguen demà. Els de Scariolo han dominat des del salt inicial i han fet una primera estirada al marcador només començar el segon temps. Rudy Fernández ha encadenat dos triples consecutius -portava 5/5- i, juntament amb l’exhibició de Ricky Rubio (13 punts), han agafat un màxim avantatge d’14 punts (58-44). Els polonesos, que havien aguantat a Espanya gràcies a l’inspiració individual de Slaughter i els triples (7/14 al descans), van tornar a fer una estirada (76-72 a 5:12 pel final) però Willy Hernangómez va assumir la responsabilitat per fer uns minuts de fantasia amb un 2+1 que juntament amb un triple de Ricky ha tornat a eixamplar la renda amb dos triples definitius (87-74).

D’altra banda, Sèrbia ha quedat eliminada després de perdre contra l’Argentina de Scola (20 punts i 5 rebots) i Campazzo (18 punts, 6 rebots i 12 assistències). Els de Sasha Djordjevic confirmen així un fracàs tenint en compte la qualitat de la plantilla Els argentins jugaran les semifinals contra el guanyador de l’Estats Units-França d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)