Més bàsquet

Manresa no era a Europa des del 18 de febrer del 1999

Champions League. Va ser contra el Pau Orhtez (69-66) en l’Eurolliga del TDK, amb un balanç de cinc triomfs i onze derrotes

Efes Pilsen, Cibona, Maccabi, Panathinaikòs, Estrella Roja, Fenerbahçe, Zalgiris i Pau Orhtez van ser els vuit equips que van passar pel Nou Congost el darrer curs que el TDK Manresa va jugar l’Eurolliga com a premi a guanyar l’ACB. Va ser el darrer any del gran Chichi Creus i amb l’MVP Sherron Mills fent 13,3 punts i 8,3 rebots de mitjana. Des del 18 de febrer del 1999 la capital del Bages no ha tornat a viure nits màgiques a Europa i avui torna a ser el dia. Quasi dues dècades després el Baxi Manresa entra en escena a la Champions League conscient que hi té molt a guanyar i poc a perdre. L’afició tindrà almenys set partits més, els jugadors tindran almenys 14 partits més per créixer i el nom de Manresa tornarà a recórrer quilòmetres pel Vell Continent.

D’altra banda, la FIBA ha donat el vistiplau per fer un minut de silenci en record a Joan Antoni Lozano, en Xano, qui va morir la setmana passada després de 30 anys sent la veu de les retransmissions a Ràdio Manresa.

El Torun, el colíder de Polònia

El rival manresà comparteix el liderat de la lliga polonesa juntament amb l’Anwil Wloclawek i el TBV Start Lublin. Fins ara ha superat el Legia (79-70), l’Enea Astoria (80-97) i el Stelmet Enea (92-82). El seu principal perill en atac és Keith Hornsby (17,6 punts de mitjana), dins la pintura destaca Damian Kulig (6,6) i en la direcció Chris Wright (4,8 assistències). A la fase prèvia el Turon va eliminar el Karhu finlandès per un sol punt: 93-82 a Finlàndia i 70-58 a Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)