Eurocopa

El Cadí la Seu fa història europea

Eurocup. El conjunt de Bernat Canut reacciona i obté el primer triomf continental

CADÍ 94 ALUINVENT 72

CADÍ LA SEU:Díaz, Wiese, Pujol, Bahí i Moore –cinc– Peña, Gustavsson, Etxarri, Nogic, Pascua i PalmaALUINVENT DVTK:Goree, Medgyessy, Morrison, Pusztai i Skoric –cinc–, Walker-Kimbrough, Zele, Szucs. Katona, Kanyasi i Kiss.PARCIALS:24-28, 24-13 (48-41); 21-16 i 25-15 (94-72).

El Cadí la Seu va reaccionar amb caràcter a les darreres derrotes i va obtenir el seu primer i històric triomf europeu contra l’Aluinvent hongarès desballestant el joc interior rival amb la sueca Gustavsson (24 punts) i la nord-americana Moore pletòriques sota els cèrcols. El Cadí, però, va haver de remar perquè, malgrat millorar la intensitat, es va veure de seguida per sota (4-12), però va reaccionar. Wiese va fer un pas endavant i Peña estava molt inspirada trobant bones situacions interiors davant d’un equip més gran. L’equip magiar va quedar sense la pivot Goree durant el primer quart per una lesió al turmell, una baixa determinant. Les locals van sortir endollades en el segon quart (30-28), amb un parcial de 12-2. El triple de Nogic va obligar el tècnic visitant a demanar temps (35-30). L’elèctrica Shakori-Williams, campiona de la WNBA amb els Washington Mystics i que ahir debutava, va sortir al rescat del seu equip, però la sueca Gustavsson –16 punts en el primer temps–, amb quatre punts seguits i una assistència sobre Wiese, va desfermar l’eufòria (48-41). El Cadí va tenir un màxim avantatge de 14 punts i va tancar el tercer quart amb 12 (59-47). En el darrer parcial va fer encara més evident el seu domini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)