Eurocopa

Dimitrijevic és l’heroi amb el tir guanyador

Amb l’absència de Prepelic, el macedoni es carrega l’equip a l’esquena i, amb 23 punts i la cistella guanyadora, el guia per continuar invictes al Palau

Ni les importants baixes de la Penya ni un rival batallador van poder superar el gran moment verd-i-negre. La Penya va sumar la seva quarta victòria consecutiva al Palau Olímpic a Europa gràcies a la fe que va mostrar l’equip i a l’encert de Neno Dimitrijevic. El jove base macedoni de només 21 anys, que es va erigir com el líder establint rècord de punts (23) i un dos més un a cinc segons del final el dia que el seu millor amic havia vingut de Macedònia. El tap final de Harangody en el darrer segon va segellar el triomf que atorga a la Penya la segona posició.

El xoc va començar amb dificultats per als de Carles Duran, que van ser incapaços d’aturar Butterfield (13 punts en el primer període). El Nanterre tenia l’oportunitat perfecta per fer més gran la ferida en el segon període, però va començar a fallar tirs alliberats. Això, sumat als problemes de faltes de les seves estrelles (Moore i Chery) va donar ales al Joventut, que va trobar en les penetracions de Dimitrijevic un bon aliat per acostar-se en el marcador (34-36 al descans).

Els problemes en el rebot defensiu dels verd-i-negres es van allargar en un tercer quart prolífic per a tots dos equips va donar vida als francesos. Al descans, tot obert (34-38).

Sempre la Penya anava a remolc i tot semblava que s’enfonsava quan va despertar Moore. El Nanterre va agafar 10 punts (52-62) però un 7-0 va tornar a donar vida a una Penya que va jugar bàsicament amb set jugadors, perquè Parra i Kanter van ser testimonials i Parrado no va jugar. Al final, però, Harangody i Dimitrijevic van creure més que tot el Nanterre junt per una remuntada increïble.

REBOTS OFENSIUS

16
captures
en atac va aconseguir el Nanterre per 17 en defensa; això li va donar molta vida.

ELS VESTIDORS

Ha estat una victòria de fe, la gent que ha vingut ha estat increïble i ens ha empès al triomf
Carles Duran
Estic amb confiança, i l’equip també me’n té; estic fent passos endavant
Neno Dimtrijevic

Basquet. Eurocopa masc. Grup C

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Unics Kazan 5 6 5 1 491 457
2 Joventut 4 6 4 2 498 479
3 Darussafaka 3 6 3 3 443 413
4 Brèscia 3 6 3 3 401 430
5 Nanterre 2 6 2 4 477 483
6 Olimpija 1 6 1 5 455 503
  Top 16  
Darrera actualització: 06-11-2019 23:45:03

Prepelic, baixa d’última hora

Abans de començar el matx va caure de la llista de jugadors el líder verd-i-negre Klemen Prepelic. Un virus gripal li va impedir poder anar al Palau Olímpic i es va quedar a casa intentant recuperar-se per poder estar a punt de cara al partit de diumenge contra el Saragossa.

Buford no obté el ‘transfer’

El nord-americà, que es va començar a entrenar dilluns, no va rebre el transfer que esperava el club verd-i-negre. Inicialment s’esperava que arribés de la Xina, però com que no va jugar cap partit oficial, els documents en realitat havien de venir del seu últim club, el Saratov rus. Però no van arribar a temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)