Eurocopa

Certificar el bitllet per al Top 16

Eurocopa. La Penya es classificarà per a la següent ronda si supera el Darussafaka i el Nanterre perd a la pista de l’Unics; Parrado cobreix la baixa de Kanter, que no viatja per problemes polítics

El Joventut intentarà segellar avui mateix (18.15 h DAZN) la seva classificació per a la següent fase de la competició, el Top16. Per fer-ho ha de vèncer un rival directe com és el Darussafaka, que està empatat a la classificació amb els verd-i-negres i que té a la retina el record d’aquell estratosfèric triple de camp a camp que va aconseguir Prepelic per donar la victòria a la Penya en el partit d’anada. El bàsquet-average és de tres punts per possibles empats i triples empats de cara a la classificació. El Darussafaka és vuitè a la lliga turca amb un balanç de 4 victòries i 4 derrotes. Aquest cap de setmana va perdre a casa contra el dèbil Afyon (68-72).

López-Arostegui viatja

Qui sí que finalment ha anat amb l’expedició verd-i-negra és l’aler de Getxo que contra el Tenerife no va jugar al segon temps per culpa d’una lesió al peu. Ahir ja es va entrenar i estarà a disposició de Carles Duran. Per López-Arostegui han de canviar el xip del dia de Brescia: “Hem d’intentar ser més seriosos, seguint la línia de l’últim quart al PalaLeonessa i aprendre dels primers trenta minuts. Hem de sortir amb duresa, perquè ells són durs, físics i tenen avantatge a casa. Intentarem practicar el nostre joc, com durant els tres primers quarts contra el Tenerife.”

Juguen a casa, fet que a Europa és un plus. Si volem guanyar, haurem de jugar bé durant els 40 minuts
Carles Duran
Són un equip molt similar als que aspiren a guanyar l’Eurocopa, amb molts jugadors americans a la plantilla
Patrocini

Basquet. Eurocopa masc. Grup C

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Darussafaka 5 8 5 3 617 567
2 Unics Kazan 5 8 5 3 639 617
3 Joventut 4 8 4 4 667 658
4 Brèscia 4 8 4 4 550 586
5 Nanterre 3 8 3 5 624 637
6 Olimpija 3 8 3 5 609 641
  Top 16  
Darrera actualització: 20-11-2019 21:45:03

Kanter no jugarà davant la seva família a Istanbul

Ahir es va confirmar que Kanter no viatjaria a Istanbul per por de represàlies. El seu germà Enes, jugador de l’NBA, va criticar el president turc Erdogan i li van retirar el passaport i té dues ordres de detenció. El pivot verd-i-negre no ha fet res però la seva família viu controlada des que va passar això i té por d’entrar al seu país per si no el deixen sortir. Kanter demanava disculpes en el seu Twitter: “Em sap greu no poder jugar davant dels fans que em volien veure al meu país.” El tècnic Carles Duran va ser clar sobre la situació: “Quan el vam fitxar ja sabíem quines eren les seves circumstàncies personals i familiars, però pensàvem que ho podríem solucionar. Ha estat una decisió entre el club i el jugador, molt personal, i que entenc perfectament, hem de pensar en el bé de les persones.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)