FEB

El Cadí la Seu no aixeca el cap a la lliga (51-66)

Bàsquet. El Sedis ha perdut contra el València després d’anar a remolc des de l’inici i només ha tingut un avantatge (36-34) el dia que l’equip ha volgut mostrar el seu suport a Yurena Díaz

“Som-hi Yure” duien les jugadores del Cadí en la samarreta d’escalfament, amb el 10 a l’esquena en suport a la seva base titular del Cadí, present a la banqueta local amb la mateixa samarreta esperant ser intervinguda de la greu lesió patida fa quinze dies al Palau contra el Guipúscoa, en la que va ser la primera de les tres derrotes seguides a la lliga amb la de Bembibre la setmana passada (69-61) i València avui.

L’equip de l’Alt Urgell, que aquesta setmana s’ha assegurat jugar les eliminatòries de l’Eurocopa, veu com la classificació per la copa no perilla per la condició d’amfitrió d’Avenida, però si l’Ensino demà guanya a Saragossa el marge es reduirà a només un triomf.

Tinara Moore ha fet 21 punts contra el seu anterior equip però la següent jugadora del Cadí en anotació ha estat Wiese amb 7, mentre el València molt superior en el rebot (29-46) ha estat liderat per Reisingerova (17) i Casas (16).

A contrapeu

El Cadí ha anat a remolc a l’inici (0-4 i 5-10 després del sisè punt de Pina). Les pèrdues (4-8 al primer quart 10-13) manaven el partit, de color taronja des del rebot (6-13 sense cap ofensiu del Sedis).

Ariadna Pujol, la rotació de Laura Peña a la direcció del joc en absència de Yurena Díaz, ha ajustat el resultat a l’inici del segon quart (12-14). Gustavsson de fora a dins ha trencat la cintura a Reisingerova per empatar el partit a 17 i Etxarri a 19 després de l’acció de Queralt Casas. El segon triple de Lizarazu (2/2) ha desfet l’intercanvi i un altre de Joy Brown després de temps mort de bernat canut ha tornat a ampliar el marge, més després de l’u per u de Julia Reisingerova (19-27).

La MVP d ela darrera final pel títol seguia castigant la pintura local tot i la zona dos tres del Sedis (23-29 i 27-34) i Wiese ha pogut retallar la diferència al descans amb 2/3 de 4,60 m de la falta que li ha fet Queralt Casas quan llançava de tres a mig segon per acabar el segon quart.

El cadí ha començat la segona meitat amb un 4-0 i el triple de Laura Peña ha donat el primer avantatge a les locals (36-34). Anna Gómez i Queralt Casas, també de tres (36-42) donaven de nou avantatge al València, que encarava el darrer quart 41-50 des del control del rebot (23-34).

Casas de nou des de 6,75 m establia la màxima diferència per tornar a la defensa individual enlloc de la zona (41-53) i Laura Peña l’ha respost a la següent possessió (44-53). El quinzè punt de Reisngerova després de temps mort local a cinc minuts per acabar (44-57) i el triple al darrer segon de la possessió d’Anna Gómez, el setè visitant (7/17) ha sentenciat a quatre minuts per acabar (44-60).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)