Eurocopa

La Penya està tocada

Bàsquet. Eurocopa. Ha encadenat 11 derrotes en els últims 15 partits, ahir sense competir a Bursa, i es complica el futur a Europa; el Joventut necessita reforços urgents per redreçar el rumb

Per molt que passin els dies, si no es toca res tot continuarà igual perquè els errors es repeteixen. Aquesta Penya està tocada: 11 derrotes en els últims 15 partits. I les últimes sense competir. Ahir a Bursa es va evidenciar més que mai que per competir calen moltes coses però sobretot talent i el Joventut va just. Si a això hi afegim que Prepelic, afectat per l’escopinada, pel comunicat o per jugar de base, portava 0/9 tirs, 0 punts i -6 de valoració a un minut del final, la conseqüència és clara: no hi va haver possibilitats. El Joventut necessita fitxar de seguida perquè amb el que hi ha ara mateix amb la dinàmica que s’arrossega tot sembla pitjor que fa dos mesos. I el problema és que la dinàmica a l’esport és molt important. Diumenge a Madrid, on ningú compta sumar, però dimarts es va a Andorra a esgotar les possibilitats a Europa. El partit clau, però, serà contra el Fuenlabrada d’aquí a 15 dies, que s’ha de guanyar sigui com sigui. Després arribaran les dues setmanes d’aturada, que aniran molt bé. Sempre que arribin els reforços que necessita un equip ara mateix molt tocat.

Després d’un minut de silenci per Robert Archibald i Kobe Bryant, el Tofas va marcar el ritme (14-7). Va reaccionar la Penya amb l’entrada d’un Dimitrijevic immens tot i haver-se perdut els dos últims partits per un virus (20-18). Però allà es va acabar tot. Parcial de 20-4 (40-22) i final de partit. La resta del matx va ser un voler i no poder d’una Penya desdibuixada i contra un equip amb més talent, més intensitat i més qualitat.

RENUNCIA A FITXAR ALGÚ PER JUGAR A EUROPA

Ahir a les dotze del migdia s’acabava el termini per poder incorporar algun jugador per participar en la competició europea. La Penya no va fer cap fitxatge i, per tant, haurà d’arribar fins al final amb la plantilla que té actualment. El director esportiu de la Penya, Jordi Martí, explicava els motius: “No hi havia cap jugador al mercat que ens encaixés i no volíem fitxar per fitxar, sinó que fos millor del que tenim.” Martí, però, va confirmar que el club està buscant un base en el mercat per reforçar l’equip en la lliga ACB, en què el Joventut ha encadenat set derrotes en els últims vuit partits. I diumenge, a Madrid.

ELS VESTIDORS

L’equip no ha estat a l’altura, és una derrota dura perquè el segon quart ha estat un desastre total
Carles Duran
TÈCNIC DEL JOVENTUT
No som el Barça o el Madrid per canviar l’equip perquè no hi ha diners, ho intentarem tot
Klemen Prepelic
ALER DEL JOVENTUT
Ens costa igualar el nivell físic que ens posen i s’estan repetint errors quan juguem a domicili
Xabi López-Arostegui
ALER DEL JOVENTUT
Patrocini

Basquet. Eurocopa masc. Topa 16 Grup H

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Tofas Bursa 3 4 3 1 328 309
2 Unicaja 3 4 3 1 348 331
3 Joventut 2 4 2 2 338 352
4 MoraBanc 0 4 0 4 313 335
  Top 16  
Darrera actualització: 02-02-2020 23:50:02

Pendents de la sanció a Prepelic

L’ACB es podria pronunciar avui sobre el càstig a Klemen Prepelic per un intent d’escopinada a l’àrbitre contra el Saragossa. Si li cau un partit no jugarà contra el Madrid. El club espera que no hi hagi sanció esportiva per a l’eslovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)