Eurocopa

L’Spar Citylift atura tota la seva activitat

Bàsquet. La FIBA atura les competicions des de demà i l’Uni dóna permís a les jugadores per marxar a casa

“Hem parlat amb les jugadores i amb l’entrenador i els hem autoritzat a marxar a casa. Sempre amb el compromís de tornar quan se’ls requereixi per tornar a competir” ha dit Cayetano Pérez sobre com afronta l’Uni Girona la situació en la què l’Spar Citylift no té ni lliga femenina ni Eurocopa. “Ens veiem obligats aturar tota l’activitat del club, tots els treballadors continuaran treballant des de casa” ha exposat el president de l’entitat girona.

La pilota al terra

La FIBA ha aturat l’Eurolliga i l’Eurocopa femenina, com la masculina, degut als efectes del coronavirus: queden suspeses des de demà 13 de març. Una mesura que inclou el partit d’anada dels quarts de final que s’havia de jugar aquest vespre a Namur, entre el Castors Braine i el València.

L’organisme internacional, que té en mans del jutge únic els casos del Iekaterinburg - BLMA d’Eurolliga i el Dynamo de Kursk - Avenida de l’Eurocopa des de dilluns per la negativa dels darrers rivals de l’Uni en la competició europea i estatal de viatjar a Rússia, ja va cancel·lar ahir l’anada dels quarts d’Eurolliga entre USK Praha i Famila Schio.

L’eliminatòria entre l’Spar Citylift i el Venècia, l’anada de la qual s’havia de jugar avui encara sense una seu fixada, queda suspesa. La FIBA s’jhavia plantejat reduir-la a partit únic, dijous que ve a Girona i a porta tancada –la mesura s’havia pres fa una setmana– o fer-la dimarts i dijous, també de la setmana que ve amb els dos partits a Fontajau.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)