ACB

L’ACB debatrà avui si dona per acabada la lliga o l’ajorna

Bàsquet. Hi haurà una videoconferència entre el president de la lliga Antonio Martín i els màxims responsables dels 18 clubs, per prendre una decisió. Els equips catalans tots són a casa

8

lligues

europees han acabat

El president de l’ACB, Antonio Martín, i els màxims responsables dels 18 clubs de la lliga tindran avui una trobada per videoconferència per posar sobre la taula un tema únic: donar per acabada la lliga. Hi ha entitats que són partidàries de no allargar la situació i girar full pensant ja en el curs vinent, però d’altres creuen que encara es pot ajornar el final de la lliga per si d’aquí a un mes, sent optimistes, hi hagués la possibilitat de jugar algun partit. A hores d’ara sembla força improbable que es pugui tornar a jugar d’aquí a un mes, però com que les lligues de futbol –referència a Espanya– o l’NBA –referència mundial– han ajornat la decisió fins d’aquí a un mes, l’ACB podria deixar oberta la porta. A hores d’ara ja són vuit les lligues europees que han donat per acabada la seva competició. En cinc d’elles ha estat designat campió l’equip que anava líder de la lliga regular i en tres competicions s’ha donat com a desert el títol.

D’altra banda, tot i que era esperat, el Baxi Manresa va ser el darrer d’anunciar que deixava d’entrenar-se i que enviava els seus jugadors cap a casa. El Nou Congost, per tant, tanca portes i s’afegeix al Barça, el Joventut i el MoraBanc. Ahir van ser molts els jugadors que van demanar a la gent quedar-se a casa. El més viral, el d’Abrines, amb l’aspiradora com Freddie Mercury.

Eurolliga prudent

El responsable d’operacions Ed Scott de la màxima competició continental va descartar que l’Eurolliga pensi en donar la lliga per acabada: “La cancel·lació de la temporada no és un supòsit que s’estigui valorant.” Scott va afegir a RAC-1 les pèrdues que suposarà el coronavirus: “No té resposta perquè la xifra concreta dependrà de quant de temps duri. Tots els actors hem de ser realistes que tenim un nou escenari i que fins que no sapiguem què passa no es decidirà res.”

Patrocini

“No descarto que americans vulguin marxar”

El president del Joventut, Juanan Morales, va assegurar a Catalunya Ràdio que, tot i que hi ha tranquil·litat dins la plantilla, la realitat és que hi ha hagut alguna conversa per saber què cal fer en el futur més immediat: “No descarto que els jugadors americans ens demanin de tornar al seu país. Ara per ara, formalment, no ha passat.” Qui sí que estava neguitós per la situació però sobretot pel tema que es poguessin tancar els aeroports era Luke Harangody. Els verd-i-negres, de moment, són aquí, però no es descarta que puguin marxar amb permís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)