Més bàsquet

El CN Terrassa cedeix el pavelló a les autoritats sanitàries

Bàsquet.

El CN Terrassa ha posat a disposició de l’ajuntament de la ciutat i de les autoritats sanitàries el seu pavelló del Pla del Bon Aire per si és necessari per al confinament de persones afectades pel coronavirus, segons ha informat aquest dimecres el club català.

Es tracta de la pista on juga i s’entrena l’equip de bàsquet del club poliesportiu i una de les dues que gestiona amb l’Anella Olímpica de Terrassa. La instal·lació té grades en un dels laterals de la pista amb capacitat per a 300 persones mentre que a l’altra banda hi ha finestrals. A la pista podrien habilitar-hi llits, en funció de les distàncies decretades per les autoritats sanitàries.

El CN Terrassa va tancar totes les seves instal·lacions el passat divendres 13 de març i aquestes estaran clausurades com a mínim fins al pròxim 27 de març. No obstant això, ha decidit tenir un gest de “solidaritat i col·laboració” amb la ciutat en la lluita contra el coronavirus cedint aquesta instal·lació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)