WNBA

Segell gironí a la WNBA

Bàsquet. Chelsea Gray, Brittney Sykes, Gabby Williams i Elina Babkina, integrants de l’Uni en diferents temporades, jugaran la lliga professional dels EUA, encara sense data d’inici

La pandèmia del coronavirus ha ajornat l’inici de la WNBA, que havia d’arrancar aquesta setmana als EUA. Les franquícies, tot i que no s’ha anunciat una nova data d’inici, tenen ja les seves plantilles tancades per quan puguin tornar a entrenar. Aquesta temporada hi haurà quatre exjugadores de l’Uni a la lliga. L’escorta Brittney Sykes, que ha jugat uns mesos a Fontajau aquesta temporada, ha deixat Atlanta i ha fitxat per les Sparks de Los Angeles on coincidirà amb una de les jugadores de més talent que han passat per Girona, la internacional Chelsea Gray, la líder d’un equip en què també hi serà l’alera del Cadí Sydney Wiese, que va rescindir el contracte amb l’equip de la Seu quan es va decretar el confinament. Gabby Williams, campiona a Girona fa un any, forma part de les Chicago Sky i la letona Elina Babkina, que va jugar 12 partits amb l’Uni la temporada 2014-15 forma part de les Atlanta Dream, l’equip de Cazorla i Hayes (Avenida). Si Vasic i Xargay vulguessin tornar a la lliga els drets pertanyen encara a les Mercury de Phoneix.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)