FEB

Irati Etxarri renova amb el Cadí la Seu

Bàsquet. L’alera navarresa (1,89 m 1998) és una de les jugadores importants al vestidor del Sedis, per la seva capacitat física

El Sedis i Irati Etxarri (1,89 m 1998) seguiran vinculats la temporada 2020/21, en la que serà la tercera de l’alera navarresa a La Seu d’Urgell. L’esquerrana ha acreditat 5,4 punts, 3,4 rebots i 4,4 de valoració a la lliga femenina tot i que el seu rol és més defensiu, amb unes grans capacitats físiques al servei de l’equip.

“Pot ser un any important per a la Irati. És molt jove i te camí per recórrer, però serà el seu tercer any i això li ha de donar estabilitat per treballar al màxim i tenir confiança” diu Bernat Canut sobre la continuïtat d’Etxarri. L’alera es mostra molt contenta i ambiciosa: “Aquest final de temporada farà que tornem encara amb més ganes de gaudir del Palau i de seguir creixent, tant com a club com personalment com a jugadora. Cadí La Seu és el millor equip on seguir creixent en tots els aspectes”.

Renovada una de les jugadores nuclears del Cadí la Seu, l’equip té confirmades per a aquesta temporada següent les bases Yurena Díaz, Laura Peña i Marina Lizarazu, la pivot i capitana de l’equip Georgina Bahí i l’alera arribada de l’Araski el 2018.

Gustavsson no segueix

Elin Gustavsson (1,90 m 1993) no seguirà al Sedis un cop acabat el seu contracte, signat l’estiu passat. La interior sueca complia el seu tercer curs a la lliga femenina, després de passar per Bembibre i Ferrol, i ha acreditat 4,5 punts, 3,5 rebots i 4,9 de valoració en 18:17 a la rotació interior del Cadí, en la què Gustavsson, Pascua i Moore causen baixa.

El millor partit de la sueca amb el Cadí va ser de groc, en el debut a casa en l’Eurocopa contra l’Aluinvent, en què va anotar 24 punts (10/12 de dos i 4/4 de 4,60 m) i va valorar 22 en 22 minuts. A la competició continental hi té 7,3 punts, 4 rebots i 9 de valoració en 19 minuts de mitjana.

“Tothom a la Seu ha estat increïble, tant a dins com a fora de la pista. Em vau obrir els braços i em vau fer partícip de la vostra família; sempre us hi estaré agraïda. Gràcies per tot el que heu fet per mi, espero tornar-vos a veure aviat. La Seu sempre serà al meu cor” diu en el seu comiat del Sedis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)