FEB

Xevi Torrent dirigirà el Sol Gironès Bisbal a l’EBA

Bàsquet. El base (1,78 m, 1990) ve de jugar tres temporades al Vic (una la LEB Plata)

Xevi Torrent (1,78 m, 1990) és l’aposta del Sol Gironès Bisbal per al debut a la lliga EBA. És la segona incorporació de l’equip després de l’escorta Eric Jiménez (1,90 m, 1990) i, ara, el club es centra en fitxar un pivot que sigui la referència del joc interior de l’equip el curs que ve.

Torrent té una dilatada experiència a la categoria. Hi va jugar tres temporades amb el Salt i, després, va marxar al Vic. El primer curs a la capital d’Osona va pujar a la LEB Plata i, aquest darrer, l’equip havia de tornar a la tercera categoria estatal però el club hi va renunciar.

El club confia que Torrent aporti punts i espectacle per fer gaudir l’afició bisbalenca que segur omplirà el Pavelló Vell tal com ha fet els darrers anys a la copa Catalunya.

Torrent acreditava 10 punts, 2 rebots, 2 assistències i 9 de valoració en 25 minuts el darrer curs al Vic.

Guillem Planas, Joan Ódena, Àxel Poch, Marc Mateu, Dídac Poch, Marc Sansabrià, Arnau Frau són els jugadors que segueixen a l’equip, que encara no té el que ha de ser l’entrenador perquè Joan Ferrer, que ho era fins la temporada passada, exercirà de segon a més de director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)