NBA

A Walt Disney d’Orlando, com nens petits amb l’NBA

Bàsquet. NBA. Aquesta matinada es torna a posar en marxa la millor lliga del món a Florida, que durarà dos mesos i sense un favorit clar a l’anell

L’NBA es torna a posar en marxa aquesta matinada enmig de la bombolla que la lliga ha fet a Walt Disney d’Orlando, a Florida, amb els 22 equips participants. Obriran una apassionant competició dos partits entre equips favorits a l’anell de campió: Pelicans-Jazz (00.30 h) i Lakers-Clippers (3.00 h, Movistar+). Els dos equips californians parteixen com a favorits, juntament amb els Bucks d’Antetokounmpo, que apunta a repetir l’MVP del curs. Només hi haurà 22 equips, que són els que tenien possibilitats de classificar-se per al play-off. Es jugaran vuit jornades de la lliga regular i els vuit primers de cada conferència es classificaran per a les eliminatòries finals. Si el vuitè classificat –qui marca el tall del play-off– no supera per més de quatre victòries el novè classificat, llavors disputaran una eliminatòria prèvia.

Sense factor pista

El que és clar és que, més enllà de les plantilles i de la seva qualitat, el que serà transcendental per aconseguir el títol és l’estat de forma que tinguin els equips quan arribi el tram final.

A diferència d’una temporada normal, el fet de no haver-hi factor pista fa que sigui igual quedar en una posició o una altra, encara que pot no ser-ho per evitar segons quin rival. La fase regular s’acabarà el 14 d’agost i serà llavors quan començarà l’hora de la veritat amb el play-off.

Ricky, Marc i Fernández

Qui sembla que tornarà més aviat a casa és el base del Masnou perquè els Suns ho tenen complicat per remuntar per entrar al play-off. Ricky va tenir la Covid-19 i tot i que ja juga veurem a quin nivell. Els Raptors de Marc Gasol són una sorpresa tot i ser els vigents campions. I els Nuggets del tècnic ajudant Jordi Fernández sembla que arriben en un bon moment per donar alguna sorpresa.

L’NBA, per cert, coincideix per primer cop amb la WNBA femenina, concentrada a l’acadèmia IMG de Bradenton amb els mateixos equips de sempre però amb una competició més curta. La número 1 del draft, Sabrina Ionescu (Liberty), centra totes les mirades. Un estiu impressionant per als aficionats al bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)