NBA

Tercer triomf dels Suns de Rubio

NBA. Derroten per 115-117 els Clippers amb una cistella en el darrer segon de Booker i 18 punts del base català. Doncic porta els Mavericks a la victòria amb un triple doble

Els Phoenix Suns de Ricky Rubio han sumat la seva tercera victòria a la bombolla d’Orlando, i són l’únic equip que ho han aconseguit. Amb aquest triomf mantenen la lluita per entrar en els play-off de la Conferència Oest, tot i que és complicat. Una cistella de l’escorta Kevin Booker abans que sonés la botzina final els ha donat el triomf per 115-117 davant Los Angeles Clippers. Kevin Booker ha fet honor a la seva condició de màxim anotador de l’equip amb 35 punts, mentre que el català Ricky Rubio n’ha fet 18 i ha donat 4 assistències en els 28 minuts que ha jugat.

Els Dallas Mavericks han sumat la seva primera victòria en superar en la pròrroga els King de Sacramento per 110-114 gràcies a Luka Doncic, que ha fet un triple doble, amb 34 punts, 20 rebots i 12 assistències. Els Nets de Brooklyn han donat la sorpresa en guanyar per 116-119 els Milwaukee Bucks, el millor equip de la fase regular. Els Indiana Pacers han superat clarament per 120-109 els Magic d’Orlando, mentre que els Miami Heat s’han imposat per 111-106 als Celtics de Boston, i els Trail Blazers de Portland, als Houston Rockets per 110-102.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)