NBA

Els Raptors posen el 2-0 en l’eliminatòria

Bàsquet. Han hagut de treballar molt per guanyar els Nets (99-104) en un mal partit de Marc Gasol (0 punts)

Els Toronto Raptors han hagut de treballar molt i patir una mica per situar el 2-0 en la primera eliminatòria del play-off de l’NBA. Els actuals campions han derrotat per 99-104 els Brooklyn Nets en un partit que no han pogut resoldre fins al darrer quart. Marc Gasol no ha estat gens encertat i no ha anotat cap punt i només ha agafat quatre rebots. Els més destacats han estat Fred VanVleet i Norman Powell, que han anotat 24 punts.

Els Raptors no han començat bé i han arribat a perdre de 14 punts (26-12), i s’ha arribat al final del primer amb un 33-29. Les coses no han millorat en el segon període, tot i que a 3:13 del descans s’han posat per primera vegada al davant en el marcador (47-48), però s’ha arribat a la mitja part amb avantatge dels Nets (53-50). En el tercer període els Raptors s’han mantingut per sota i només en el darrer quart s’han situat al davant i han dominat en el marcador per aconseguir la segona victòria, per 99-104.

Dues sorpreses

La primera jornada dels play-offs a la bombolla d’Orlando va acabar amb dues sorpreses, ja que els millors equips de cada conferència van perdre. Els Milwaukee Bucks, el millor equip de la fase regular i de la conferència est, va perdre inesperadament contra els Orlando Magic per 110-122, mentre que el millor de la conferència oest, Los Angeles Lakers, va perdre contra els Portland Trail Blazers per 93-100, tot i la bona actuació de l’estrella dels Lakers, LeBron James, amb un triple-doble de 23 punts, 17 rebots i 16 assistències. Van completar la primera jornada d’aquesta primera eliminatòria la victòria dels Miami Heats per 101-113 contra els Indiana Pacers i el triomf dels Houston Rockets contra els Oklahoma City Thunder per 123-108.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)