NBA

Els Lakers i els Bucks recuperen el to al ‘play-off’ de la NBA

Bàsquet. NBA. Els Rockets i els Heat enllacen el segon triomf en dos partits a la seva sèrie

Els dos millors equips de la lliga regular han empatat a un la seva sèrie del play-off, contra els Blazers i els Magic respectivament. Giannis Antetokounmpo ha liderat amb 28 punts i 20 rebots el triomf de l’equip de Milwaukee (111-96).

Anthony Davis ha fet molt mal als Blazers a sota els cèrcols, amb 31 punts i 11 rebots en el 111-88. L’equip que va sorprendre els Lakers provinent del play-in ha vist com la lesió al dit índex de la ma esquerra del seu referent, Damian Lillard, en una topada amb Davis, els deixava sense arguments. El base no té cap fractura i demà estarà a punt en el tercer partit.

Els Rockets amb el 111-98 sobre els Thunder i els Heat amb 109-100 contra els Pacers encarrilen les seves sèries.

Els Raptors volen el 3-0

Els campions busquen aquest vespre (19.30 h) encarrilar l’eliminatòria contra els Nets, després de guanyar el segon partit de la sèrie per 99-104 tot i el mal inici (26-12).

Alerta Adam Silver

El comissionat de la NBA ha dit que el proper curs podria endarrerir el seu inici, previst per a l’1 de desembre, a l’espera que els aficionats puguin assistir als parits. Silver descarta tornar a dur la lliga en una bombolla com en aquest final de curs a Florida.

En declaracions a l’ESPN, Adam Silver considera que el 40% dels ingressos projectats per la NBA, uns 8.000 milions de dòlars, estan vinculats a l’assistència de públic als pavellons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)