FEB

L’Spar Girona presenta el seu uniforme per al curs 20/21

Bàsquet.

L’Spar Girona ha presentat l’uniforme que durà aquest curs 2020/21, en un acte al Club Nàutic Port d’Aro en què l’Uni ha comptat amb els seus patrocinadors. “Són gent fidel, que porta molts anys amb nosaltres” diu Cayetano Pérez, agraït del suport al club i al projecte de dur el bàsquet femení al més alt.

“Serà una temporada diferent, ens haurem d’adaptar però hem treballat perquè sigui el millor possible” diu el president del club, que recorda els esforços per tal de poder encabir el màxim de persones a Fontajau “sempre respectant les normes de seguretat i coordinats amb les autoritats sanitàries”.

Esforç, superació, treball i respecte són els valors que destaquen els patrocinadors que apareixen en l’uniforme del conjunt gironí –Bauhaus, Espai Gironès, Infoself, Wifiboo i TC Equipacions–, que aquest diumenge juga el seu primer partit, al Palau Blaugrana en la final de la lliga catalana femenina amb el Cadí la Seu.

“Hem fet un disseny més innovador” explica Cayetano Pérez, que recorda que el vermell i el negre són els colors corporatius de l’Uni i que el groc i el vermell els de Catalunya, en referència als uniformes per a la lliga femenina i per a l’Eurolliga. “Ens hi identifiquem com a club i volem potenciar-ho a nivell europeu, per això jugarem amb el color groc” argumenta el president.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)