FEB

L’Spar Girona enllaça el novè triomf seguit contra el Cadí (50-71)

Lliga Femenina. Set dels vuit triples de l’Uni han estat després del descans (24-27)

L’Spar Girona ha sumat la setena victòria a la lliga femenina, després de cedir amb el valència avui fa una setmana a casa, i duu nou victòries seguides en els enfrontament contra el Cadí els dos darrers anys. Els dos equips han acusat els partits disputats les darreres hores, més encara el Sedis per la inferioritat de la seva plantilla.

De ben a prop

L’Uni ha picat primer amb un 0-6 (Reisingerová d’ofensiu, Vasic d’entrada i Gray en suspensió), que el Sedis responia amb 6 punts seguits de Dornstauder (6-6). De fet, les locals han insistit amb le seves interiors i després era Jespersen la que enllaçava tres accions (12-10) per lligar un segon 6-0. Labuckiene amb 6 punts, amb un u per u d’Elonu entremig, tancava el primer quart (14-18) en què s’han assenyalat tres faltes (2-1), una en atac (Jespersen a 3:31).

El joc ha sortit de 6,75 m a l’inici del segon quart: 17-18 Pujol, 17-21 Ferrari i 20-23 Bahí. Dornstauder d’ofensiu tornava a posar el Cadí per davant (24-23), però Gray i Elonu permetien les grogues marxar al descans per davant (24-27).

De lluny

L’Spar Girona ha tancat la seva zona a l’inici del tercer quart. Bahí obria el marcador de 6,75 m (27-27) des d’on l’Uni se’n faria un fart: 27-30 Gray, 27-33 i 27-36 Eldebrink i 29-39 Vasic. Reisingerová ha fet dues faltes seguide si, amb quatre, les visitants estaven en bonus però seguien defensant a un alt nivell (tres 24 segons locals) i, sumant-hi els ofensius, obria forat a 3:07 per acabar el tercer quart: 31-45 Vasic. Peña i Bahí també de lluny han escurçat la diferència (38-47), que Eldebrink tornava a ampliar amb el seu tercer triple per tancar el parcial (38-50).

El Cadí ha perdut tres pilotes seguides a l’inici del darrer quart, en què els dos equips han evidenciat l’esgotament per haver jugat abans d’ahir a Madrid el Sedis i dimecres a Istambul l’Uni. Tant és així que fins a 3:36 l’Spar no feia el primer bàsquet en joc: 42-61 triple de Ferrari.