Eurocopa

La Penya no té ritme després de l’aturada (77-87)

Els verd-i-negres perden la imbatibilitat contra el Bahcesehir turc que no havia guanyat cap partit

El Joventut, sense Tomic ni Dimitrijevic que han donat positiu en el PCR, ha perdut la imbatibilitat a Europa contra el Bahcesehir turc (77-87). A la Penya li ha faltat ritme després dels 15 dies d’aturada. Jamal Jones (34 punts) i Akpinar (20) han estat les bèsties negres.

El matx ha començat amb Jones destrossant els verd-i-negres amb 12 punts seguits. La Penya ha arrencat a remolc dels turcs (15-22) i tot i que Ferran Bassas ha retallat el desavantatge amb un triple i un 2+1 (21-22) la segona falta personal l’ha enviat a la banqueta i ha deixat el Joventut sense base. Han hagut de ser Dawson, Ventura i Parra qui han hagut de baixar la pilota perquè Zagars i Ribas estan lesionats i Dimitrijevic ha estat positiu en coronavirus. Això ho a aprofitat el Bahcesehir per obrir forat al marcador gràcies a tres triples d’Akpinar (38-48). Els verd-i-negres han trobat a faltar el ritme de competició i la manca de rotació carregant molts minuts en pocs jugadors. Al descans tot obert però a remolc sempre (41-48).

Al segon temps la Penya s’ha quedat sense la poca benzina que tenia i entre Jones (27 punts) i la direcció d’Alex Perez ha obert forat al marcador amb 15 punts (53-68). El darrer quart semblava que seria un de pur tràmit quan ha arribat a perdre de 17 punts (53-70) però la Penya ha tret el caràcter i s’ha situat a sis punts (64-70 a sis minuts pel final). Però el Joventut ha pagat l’esforç i els turcs han rematat amb un 0-7 definitiu (64-77) amb Perez repartint 13 assistències. Els verd-i-negres han de passar pàgina ràpid perquè demà viatgen a Belgrad on dijous juguen contra el Partizan. Per cert, han debutat a Europa amb la Penya els joves Kraag, Maronka i Helmanis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)