Més bàsquet

Fins aquí: “Ja n’hi ha prou”

Bàsquet. FCBQ. La Federació Catalana s’adhereix al moviment dels clubs que reivindica que es torni a jugar; avui, concentracions com a protesta

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) dona suport al moviment Ja n’hi ha Prou, iniciativa dels clubs per forçar que es torni a practicar el bàsquet i que avui tindrà concentracions arreu del país.

El president de la FCBQ, Ferran Aril, va valorar ahir la resposta dels clubs: “Ens hi hem adherit perquè, sempre amb les màximes mesures sanitàries, s’ha de tornar a jugar; no té sentit el que ens estan penalitzant, i el bàsquet català està molt viu; en 48 hores he rebut més de 100 trucades de clubs.” Aril va explicar que han complert tot el que se’ls va demanar des del govern català: “Que ens diguin què hem de fer i ho complirem, però hem de jugar perquè, si no, hi haurà clubs que no podran aguantar. Fa 11 mesos que no juguem i perdrem joves practicants que aniran a fer altres activitats; no entenem que hi hagi 500 o 1.000 espectadors en actes culturals i no 24 nens i nenes jugant.” Aril va ser contundent: “Hem refet els calendaris tres cops fent competicions per proximitat, per bombolla... i sempre ens posen pegues fins al punt que ens vam reunir, juntament amb la Federació de Futbol, amb el govern i ens van explicar unes decisions preses al matí.” El president de la FCBQ també va fer una reflexió: “A Madrid, el País Valencià i Andalusia estan competint; per què aquí és diferent quan està demostrat que hi ha hagut un 0,2% d’infeccions en l’esport de base?”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)