Lliga femenina

La Covid-19 amenaça el Cadí en el pitjor moment

Bàsquet. El club va ajornar ahir el partit contra l’Avenida després de jugar a València contra un equip que ja tenia jugadores amb símptomes

El partit que havien de jugar el Cadí i l’Avenida, el líder de la Lliga Femenina, ahir al vespre (19.30 h) es va ajornar a causa dels tres casos de Covid-19 detectats en el València, l’últim rival de les jugadores de la Seu d’Urgell dissabte passat. El partit es va jugar amb el permís de la FEB tot i que les valencianes ja tenien alguna jugadora amb algun símptoma, fet que ha generat preocupació a la Seu, ja que l’equip ha de viatjar diumenge cap a Romania per estrenar-se en l’Eurocopa.

Les jugadores es fan avui els tests PCR corresponents, però ja saben que van jugar dissabte contra un rival que, com s’ha sabut, tenia també l’entrenador, Rubén Burgos, possiblement infectat, ja que ha donat positiu.

També s’ha mostrat crític amb l’actitud del València Roberto Íñiguez, l’entrenador de l’Avenida, que ahir no va poder jugar a la Seu. En una piulada a Twitter va assenyalar que l’actitud del València havia estat, com a mínim, “obscura”. L’equip valencià també té competició europea la setmana vinent i el següent partit de lliga serà contra l’Spar Girona, probablement el dimarts 26 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)