ACB

La Penya paga el desgast contra la Virtus i cau contra el Betis (78-88)

El Joventut perd contra un rival que el domina des del salt inicial i que l'arriba a dominar de 18 punts (51-69)

La Penya ha pagat el desgast de l’eliminatòria contra la Virtus Bolonya i ha cedit contra el Betis (78-88). Les baixes de López-Arostegui i Dimitrijevic també han estat importants.

El matx ha començat amb un 0-6 que ja avisava del què vindria després. La renda s’ha situat per sobre els 10 punts després d’un triple de Feldeine (9-20) que s’ha mantingut fins el descans (33-44) amb Pau Ribas i Birgander com a únics motors de l’equip. El Betis 7/9 triples.

Al tercer quart els verd-i-negres han mostrat encara més les seves mancances i el Betis, amb un Feldeine impressionant (25 punts), ha trencat el matx (51-69). El darrer període ha estat un voler i no poder dels de Carles Duran. Els verd-i-negres s’han arribat a posar a 8 punts però en cap moment ha transmès la sensació de poder remuntar. Pau Ribas ha establert el seu rècord de punts a l’ACB (30 punts amb 6/7 triples) i juntament amb Birgander (14) són els únics que s’han salvat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)