Més bàsquet

El CEB Girona, campió de la Copa Catalunya

Han superat a l’amfitrió Navàs en un partit de màxima igualtat i emoció (64-68)

El CEB Girona Metalquimia s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya en guanyar a l’amfitrió Navàs a la final (64-68) disputada aquesta tarda a la localitat del Bages.

La final ha arrencat molt igualada tot i el 2-9 inicial favorable al conjunt gironí, i el posterior parcial de 9-0 dels amfitrions liderats en el joc interior per Serigne Fallou i l’encert en el tir exterior de David Yuste, tancant-se el primer quart amb un ajustat 17-15. La igualtat s’ha mantingut en un segon període marcat per l’intercanvi constant de cistelles i amb Fallou de nou com a dominador per part local, i Adrià Revilla per part visitant marxant al descans amb un 35-37 en el marcador.

A la tornada de vestidors i després de 5 minuts de nou d’intercanvi de cistelles però amb empat en el marcador, el CEB Girona Metalquimia , amb uns encertats Aniol Tort i Adrià Revilla, han aconseguit obrir una important escletxa de 10 punts al final del tercer quart (50-60). A 5 minuts de finalitzar el partit, dos triples dels locals d’Isidre Suau, un de Yuste i un altre de Fallou han tornat a igualar el matx arribant a capgirar de nou el partit i arribant al darrer minut amb empat a 64. En un final d’infart, el Girona de Marc Serra s’ha acabat imposant i proclamant-se campió de la Copa Catalunya 2020-21 amb un 64-68. Els màxims anotadors de la final han estat Fallou i Yuste del Navàs amb 20 i 18 punts respectivament. Per part gironina, el millor ha estat Adrià Revilla amb 16 punts.